Agencija za pružanje
audiovizuelnih usluga

Naš cilj je osigurati vidljivost svake komponente vizuelnog identiteta i pomoći klijentu da ispriča svoju priču, prenese ključnu poruku ili predstavi novi proizvod.
Blow Up je agencija specijalizirana za pružanje usluga audiovizuelne produkcije, tehničke podrške za konferencije i evente, usluge planiranja i organizacije događaja, konsalting i prodaju AV opreme.
Posjedujemo vrhunsku opremu, stručno osoblje te kreativnost i imaginaciju koja osigurava uspješne evente

Stručnost naših uposlenika, stečena kroz dugogodišnje iskustvo, te pomno odabran asortiman usluga i opreme, kao i specifičan pristup zahtjevima svakog klijenta, osiguravaju kvalitetnu uslugu i inovativna rješenja. Broj zadovoljnih klijenata i sretnih uposlenika dovoljna je potvrda našeg kvaliteta.

Naši uspjesi

Uspjeh naših klijenata je naš uspjeh. U svome radu, fokusirani smo na cilj koji smo zajedno zacrtali i prema kojem se zajedno krećemo. Naši dosadašnji radovi govore dovoljno o nama i našoj poslovnoj etici

Pogledaj radove

Upoznajte naš tim

Almir Palata

CEO

SELMA DELIĆ

Account Manager

Enes Vilić

3D Designer

ADNA MRGUDA

Administrative Assistant

JADRANKO PECIREP

Warehouse Logistic

AV Technicians:

DARKO PETROVIĆ

ELVIR PANDŽIĆ

ERVIN PODRUG

DANKO BEVANDA

ELDIN KABAHIJA

ELMIR KASAPOVIĆ

Zainteresirani? Kontaktirate nas!

Dogovorite sastanak, na kojem ćemo zajedno proći kroz Vaš projekat, saslušat sve Vaše ideje te Vam predstaviti i sve naše zamisli, kako bi zajedno stvorili još jedan USPJEŠAN PROJEKAT.

KORPORACIJSKA KULTURA

Ponosni smo na naše uposlenike i svakog člana tima doživljavamo kao brend ambasadora. Naši ljudi su pažljivo odabrani, obučeni i ohrabreni da budu otvoreni prema novim izazovima u radu. U Blow Upu gajimo porodičnu atmosferu i okruženje u kojem svaki uposlenik dobija ohrabrenje i podršku. Često organiziramo team buildinge i druženja koja omogućavaju našim uposlenicima da se upoznaju i izvan radnog okruženja. Također ulažemo u stručnost naših uposlenika organizirajući posjete relevantim konferencijama i sajmovima u BIH ali i Evropi. Pojedinim članovima tima omogućujemo i rad od kuće i na daljinu.

Od događaja zabavnog karaktera, predstavljanja novih proizvoda, poslovnih sastanaka, konferencija, izložbi, do kulturnih događaja – mi imamo odgovarajuće iskustvo i stručnost da vam pomognemo u planiranju, organizaciji i realizaciji eventa.

Svakom klijentu pristupamo uvažavajući specifične zahtjeve i nudimo personaliziranu uslugu, od inicijalnog sastanka do izvršenja. Spremni smo pomoći u prevazilaženju vremenskih, prostornih i budžetskih ograničenja. Koristeći projekcije na velikim platnima, led ekrane, transparentna projekcijska platna, lcd monitore, 3D mapiranje, možemo reći da imamo opremu i znanje da realiziramo vašu zamisao.

Posjedujemo odgovarajuće sisteme koji se mogu prilagoditi zahtjevima svakog prostora i različite publike. Uzimajući u obzir sve elemente produkcije, svaki projekt prilagođavamo potrebama klijenta.

Možete biti sigurni da ćemo kreirati rješenja koja će proizvesti jedinstvene efekte.

Radeći sa renomiranim kompanijama, kulturnim ustanovama i agencijama, konstantno se razvijamo, pomjeramo granice vlastitih mogućnosti i osiguravamo izvanredne rezultate.

Naši uposlenici su stručni, komunikativni, fleksibilni i fokusirani da osiguraju savršenu realizaciju eventa.