TEHNIČKA PODRŠKA

TEHNIČKA PODRŠKA

Pošaljite nam upit u kojem ćete nam detaljno navesti koju opremu želite, i mi ćemo Vam dostaviti odgovor u što kraćem roku.

PRODAJA OPREME

PRODAJA OPREME

Preko nas možete nabaviti najkvaliteniju opremu koja se može naći na tržistu. Naše iskustvo Vam garantuje najbolju tehničku podršku.

EVENT PRODUKCIJA

EVENT PRODUKCIJA

Nudimo usluge planiranja i organizacije raznovrsnih događaja, a kvalitet usluge bazira se na dugogodišnjem iskustvu.

TEHNIČKA PODRŠKA
Na vaš upit u vrlo kratkom roku možete dobiti ponudu:

VIDEO

Led ekrani, LCD ekrani, projektori, Netscreen ili Fogscreen – raznovrsna su videorješenja koja Vam možemo ponuditi.

BINA

Raspolažemo binom dimenzija do 40m2, visine 40cm i 20 cm sa stepenicama i obrubom.

SISTEMI ZA SIMULTANI PREVOD

Oprema marke BRÄHLER ICS svakom je organizatoru dovoljan argument.

SISTEMI ZA INTERAKTIVNO GLASANJE

Bežični sistem za interaktivno glasanje, prikupljanje i obradu podataka – Reply®

RASVJETA

Ambijentalna i inteligentna rasvjeta su komponente zaslužne za stvaranje ambijenta, one daju dramatične efekte, atmosferu i intenzitet.

RAZGLASNA OPREMA

Raspolažemo razglasnom opremom za koncerte, projekcije filmova, konferencije, simultano prevođenje i sve druge vrste manjih i većih događaja.

HOLOGRAMSKE PROJEKCIJE

Hologram prikazuje optičku iluziju navodeći ljudsko oko da percipira pokretnu 3D sliku u vazduhu, u bez potrebe za specijalnim naočalama.

ZNANJE, ISKUSTVO I NOVE IDEJE.

BLOW UP d.o.o. Sarajevo nudi usluge planiranja i organizacije raznovrsnih događaja, a kvalitet usluge bazira na dugogodišnjem iskustvu u uspješnom planiranju i organizaciji mnogobrojnih značajnih projekata.

Tehnička podrška i organizacija Sarajevo Film Festivala najveći je projekat koji uspješno izvodimo i pratimo iz godine u godinu. Pored SFF-a, uspješno smo organizirali i najveća evropska premijerna prikazivanja filmova u zatvorenom prostoru: film Angeline Jolie – “U zemlji krvi i meda“, filmove: “Grbavica”, “Karaula”, “Na putu” kao i mnoge druge filmske i događaje druge vrste, te popratne programe koji su sastavni dio istih, na teritoriji Bosne i Hercegovine i šire.

Prodaja opreme

Blow Up pored iznajmljivanja nudi i usluge prodaje opreme.

Preko nas možete nabaviti najkvaliteniju opremu koja se može naći na tržistu. Naše iskustvo u radu sa tom vrstom i tipom opreme Vam garantuje najbolju tehničku podršku. Kompanije sa kojima sarađujemo su:

Imate ideju za novu uslugu ? Želite da ponudite tržištu nešto novo?